Regisztráció(V5.0)


Kérjük adjon meg egy Ön által választott felhasználónevet!
Felhasználónév:
Kérjük adja meg e-mail címét, amelyre a regisztrációval kapcsolatos további instrukciókat küldhetjük Önnek! Lehetőség szerint céges vagy szolgáltatói e-mail címmel regisztráljon, ugyanis tapasztalataink szerint a nyilvános levelező rendszerekben (freemail.hu, citromail.hu, mailbox.hu, gmail.com stb.) regisztrált e-mail címek nem minden esetben biztosítják az azonosítást.
Email:
Kérjük adjon meg egy Ön által választott jelszót, amely a Web-cafeteria rendszerbe történő bejelentkezéséhez szükséges! Semmi estere se adja meg az e-mail címéhez tartozó jelszót!
Jelszó:
Jelszó ismét:
Demo használatának feltétele a használati feltételek elfogadása. Az alábbi linkre kattintva elolvashatja a DEMO Használati Feltételeket.
  A Demo Használati Feltételeit elfogadom.
Kérjük, írja be a képen látható kódot a mezőbe.        
Ön fellélegezhet, hiszen nem kell azonnal elköteleznie magát egyetlen szolgáltató mellett sem: a WebCafeteria próbaverziót 30 napig garantáltan úgy használhatja, hogy egyetlen fillérjébe sem kerül!

Ön így ízelítőt kap a programból, amiben az alapfunkciókat tudja használni, időt takaríthat meg és közben jártasságot is szerezhet! Úgy értem, kötelezettségek és kompromisszumok nélkül!

A mellékelt űrlap kitöltésével Ön kockázat nélkül kipróbálhatja a WebCafeteria szolgáltatásait. Hozzáférését a regisztrációt követő 30 napig nem korlátozzuk.

A regisztráció során rendszerünk automatikusan létrehoz egy fiktív céget, fiktív adatokkal, melyhez csak Ön fér hozzá, így szabadon próbálhatja ki a funkciókat, másik felhasználó nem fogja látni az Ön próbálkozásait. Az Ön által elérhető adatbázisban 40 fiktív, előre felvitt munkavállaló adatai találhatók, 3 különböző cafeteria-csoportba illetve 3 telephelyhez rendelve. Ehhez az állományhoz további munkavállalókat nem tud rögzíteni, azonban lehetősége van arra, hogy a meglevő neveket másik csoporthoz vagy telephelyhez rendelje.

Amennyiben a Demó használata során bármilyen problémája adódna, kérjük, hogy keressen bennünket bátran, készséggel állunk rendelkezésére.

Kérjük, adja meg választott felhasználónevét, email címét és a kiválasztott jelszót!

Mit is tartalmaz a próbaverzió?

  • Hozzáférést a WebCafeteria összes funkciójához.
  • 40 fiktív munkavállaló teljes dokumentációját elkészítheti,
  • rendelkezésére állnak utalványrendelések.
  • Segítséget kap az induláshoz, a rendszer beállításához.
  • Támogatást adunk a WebCafeteria használatához.
  • On-Line súgókat, a könnyű navigációhoz.

Mit kell tennem, hogy a saját cégem adatait szeretném feltölteni?

Kérjük, hogy ebben az esetben rendelje meg ingyenes "Bázis" csomagunkat az alábbi gombra kattintva!Mi történik a próba-időszak lejárta után?

Az Ön által feltöltött összes adat és beállítás a rendszerben marad a lejárat után további 30 napig. Amennyiben Ön a próbaidőszak alatt vagy a rendelkezésére álló +30 nap alatt sem szeretne velünk a szolgáltatásra szerződni, úgy a 61. napon a rendszerből automatikusan törlődik az Ön összes adata és beállítása.

Mi a teendőm, ha regisztráltam, de mégsem szeretném használni?

Bármikor töröltetheti regisztrációját, csupán egy telefonhívással vagy e-mailben. Önnek nincs semminemű kötelezettsége, semmilyen kockázata!

Mennyire vannak biztonságban az adataim?

Adatait a mindenkori Adatvédelmi Törvény előírásainak megfelelően kezeljük, azokat harmadik félnek kizárólag az Ön írásbeli és kifejezett felhatalmazása alápján adjuk át. Bővebben...

A felhasználónév és a jelszó nem tartalmazhat ékezetes betűket. A jelszó legalább 4, legfeljebb 20 karakter hosszú lehet.
Javasoljuk, hogy betűkből és számokból álló jelszót válasszon, és azt jól jegyezze meg, mert a jelszót a rendszer titkosítva tárolja.


Amennyiben az Ön cégénél még nem működik cafeteria rendszer, vagy csupán szakítani szeretne az eddig rázósan működő megoldással, akkor is tudunk Önnek segíteni. Ha már eldöntötte, egy minden szempontból korszerű cafeteria-rendszert szeretne bevezetni, kérjük válasszon előfizetési csomagjainkból: