Melyek az Ön további előnyei a Web-Cafeteria használatával?

Volt már ideje kiszámolni, hogy jelenleg használt alkalmazására mennyi időt és energiát fordít havonta? És azt kiszámolta, hogy a jelenlegi hiányosságok "mennyibe kerülnének" egy revízió alkalmával?
 • Költségcsökkentés: A feldolgozási idő rövidül. Mivel az adatokat keletkezési helyükön rögzíti a rendszer, ezért vélhetően kevesebb hiba fordul elő, ezáltal a hibák korrigálására fordítandó erőforrás is kevesebb lesz.
 • Soha nem kerül bajba egy esetleges adó- vagy munkaügyi ellenőrzés során. A Web-Cafeteria mindig a hatályos jogszabályoknak meglelő beállításokkal működik, így Ön nyugodt lehet, hogy az összes szükséges dokumentum és nyilvántartás a nap 24 órájában a rendelkezésére áll.
Hónap végén már rettegéssel tölti el, hogy a vidéki telephelyekről késedelmesen beérkező munkaidőnyilvántartási adatok miatt ismét kapkodnia kell majd az utalványrendelésekkel?
 • Rugalmasság térben és időben: az internet elterjedésével gyakorlatilag bárhonnan (irodából, utazás közben vagy akár otthonról) a nap bármely szakában elérhető. Több telephellyel rendelkező, nem állandó munkahelyen dolgozó vagy otthon dolgoztató cégek esetében kifejezetten ajánlott a WebCafeteria használata.
Az év vége közeledtével álmatlan éjszakákat okoz a stressz amiatt, hogy hamarosan újra kell nyilatkoztatni a teljes munkavállalói állományt?
 • Decentralizálódnak az adminisztratív jellegű feladatok. Egyidőben akár az összes munkavállaló elkészítheti saját nyilatkozatát. A központi HR által kiadott jogosultságok alapján Önnek gyakorlatilag csupán felügyelnie kell a rendszert.
 • Minden funkció benne van, amelyre a cafeteria-rendszer bevezetése és üzemeltetés során szüksége lehet:
 • Beállíthatja a különböző cafeteria-csoportokhoz tartozó juttatásokat és azok költségeit
 • Elkészítheti a munkavállalók nyilatkozatait és az összes szükséges dokumentumot, melyet a jogszabályok előírnak (hozzátartozói nyilatkozatok, önkéntes pénztári nyilatkozatok, önkéntes pénztári belépési nyilatkozatok és munkáltatói szerződések, stb.)
 • Havonta elkészítheti a pénztári feladási listákat és on-line rendelhet étkezési- és egyéb utalványokat
 • Percek alatt elkészítheti a kilépő dolgozó elszámolását az addig igénybe vett juttatásokról
 • Bármilyen bérszámfejtő rendszerhez illesztheti, tehát Ön nyugodtan használhatja tovább megszokott bérprogramját, a Web-Cafeteria állományából pedig havonta feltöltheti a szükséges adatokat.

Összefoglalva:

A Web-Cafeteria egy on-line szoftver szolgáltatás, amely az év 365 napján, a nap 24 órájában bárhonnan elérhető, csupán élő internetkapcsolatra van szüksége. A Web-Cafeteria az Ön számára a legjobb választás, mert:
 • megspóroljuk Önnek a hardver eszközök beszerzését,
 • megkíméljük Önt attól, hogy saját informatikust, programozót alkalmazzon,
 • figyelünk Ön helyett az aktuális jogszabályi változásokra, és folyamatosan frissítjük az alkalmazást.

Nem is soroljuk tovább! Inkább győződjön meg róla személyesen! Regisztráljon most a PRÓBA-VERZIÓRA!


A WebCafeteria.hu szolgáltatásaiból - a piacon egyedüliként - mostantól több előfizetési csomag közül választhat. A csomagokat Felhasználóink szokásai és tapasztalatai alapján állítottuk össze, ezért biztosak vagyunk abban, hogy Ön is megtalálja a vállalkozása számára legelőnyösebb megoldást. Az alábbi táblázatra kattintva azonnal megismerkedhet a részletekkel és máris megrendelheti. Ne is keresgéljen tovább, ennél gyorsabb megoldást úgysem fog találni!