Adatvédelmi irányelvek:

Az SWLabor Kft. mint a Webcafeteria.hu üzemeltetője tiszteletben tartja az oldal olvasóinak mindazon magántermészetű adatait, amelyek bármilyen formában a birtokába kerülnek. A Webcafeteria.hu tartalmának nagy része mindenki számára elérhető, néhány szolgáltatásunk igénybevételének feltétele viszont az ingyenes regisztráció kitöltése. A Webcafeteria.hu működése során az alábbi alapelveket tekintjük irányadónak:
  • A regisztráció során vagy bármely módon részünkre átadott magántermészetű adatokat (pl. e-mail cím), valamint a Webcafeteria.hu olvasása során akaratlanul átadott adatokat (látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram stb.) bizalmasan kezeljük és azokat kizárólag a Webcafeteria.hu szolgáltatásainak fejlesztéséhez, valamint statisztika készítéséhez használjuk fel.
  • Egyéni adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra, e nélkül senki részére nem adjuk tovább.
  • A birtokunkba került adatokról statisztikai célú összegzést készítünk, s csak statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hasznosítjuk olvasótáborunk megismeréséhez, megismertetéséhez.
  • A Webcafeteria.hu látogatása során akaratlanul átadott információkat statisztikai feldolgozás után megsemmisítjük, egyedi módon tovább nem tároljuk.
A Webcafeteria.hu tartalmaz linkeket más website-okra is, amelyek tartalmáért és a személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásaiért felelősséget természetesen nem vállalunk.
Az SWLabor Kft. fenntartja a jogot, hogy az olvasók egyidejű tájékoztatása mellett a személyiségi jogokhoz kapcsolódó adatok és információk felhasználásával kapcsolatos álláspontját a jövőben megváltoztassa.
Társaságunk által végzett adatkezelésre különösen a 2003. évi XLVIII. számú törvénnyel, valamint a 2005. évi XIX. számú törvénnyel módosított a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. számú törvény az irányadó.

Olvasóink és felhasználóink adatainak védelme érdekében a Web-Cafeteria működtetése során különös figyelmet fordítunk az Adatvédelmi Biztos által kiadott állásfoglalásra és útmutatásra. A kor követelményeinek megfelelő műszaki és biztonsági megoldásokat alkalmazunk.

A Web-Cafeteria működését Igazságügyi Informatikai Szakértő felügyeli. A szakértői dokumentáció letölthető itt.